De 15e editie van de Bredase Lions Rally werd verreden op zondag 11 september 2022

De volgende editie is op zondag 10 september 2023

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Via de knoppen hierboven vindt u alle informatie over de editie 2022 van de Bredase Lions Rally, die Lions Club Breda Host wederom samen met ASC De Baronierijders organiseerde. Dit jaar hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd en deze zijn goed bevallen. Door de korte kaartleesinstructie aan het begin van de dag is laten vervallen was er meer rusttijd gedurende de dag. In plaats van die instructie konden deelnemers zich voorbereiden via een instructiefilmpje en waren er oude routes met uitleg beschikbaar in een cursusboek. Om de wachttijd aan het einde van de dag te verkorten hebben we de volgorde omgedraaid: het diner was nu voorafgaand aan de prijsuitreiking in plaats van andersom.

De netto opbrengst van de dag was een mooie 6.500 euro die we via een cheque konden overhandigen aan de stichting Leergeld in Breda.

Een rally als deze zou onmogelijk zijn zonder de fantastische hulp van onderstaande sponsoren.

Met hun hulp en natuurlijk die van alle deelnemende equipes konden we het goede doel een mooi bedrag schenken.