De 14e editie van de Bredase Lions Rally op zondag 13 september 2020 is geannuleerd

Helaas hebben we als organisatie de conclusie moeten trekken dat het, ondanks de recente versoepeling, vanwege de (onzekerheden omtrent de resterende) COVID-19 beheersmaatregelen nu niet mogelijk is de 14e BLR op zondag 13 september door te laten gaan.

In 2021 zal de Bredase Lions Rally van start gaan op zondag 12 september.

Met de organisatie daarvan zullen we met dubbele energie aan de slag gaan om er een bijzonder evenement van te maken.

We hopen u dan weer te mogen verwelkomen

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zin om samen met uw bijrijder deel te nemen aan een kaartleesrit op mooie stuurweggetjes in West B​rabant?​ Met ​ uw klassieker, uw cabrio of gewone personenauto? Op zondag 13 september 2020 organiseert Lions Club Breda Host in nauwe samenwerking met de Baronierijders voor de 14e keer haar jaarlijkse Bredase Lions Rally. Deze kaartleesrit biedt voor ieder wat wils, of u nu een ervaren rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. De rally start bij kampeerwinkel Linberg  in Molenschot en  eindigt bij restaurant de Fazant in Ulvenhout. Het inschrijfgeld bedraagt 160 euro per equipe. Hierbij is inbegrepen: routeboek, startnummerstickers, rally­­schild, koffie bij ontvangst, verzorgde lunch met soep en broodjes, consumptie bij de middagstop, luxe dinerbuffet bij de prijsuitreiking met twee consumptiebonnen per persoon en een serie hoge resolutiefoto’s van uw equipe op verschillende delen van de route. U kunt inschrijven in de expert­klasse, de toerklasse of de sportklasse. Voorafgaand aan de start is er een korte gezamenlijke kaartlees instructie. Wederom staat deze kaartleesrit op de agenda van de Nederlandse Rittensport Federatie (NRF).

• Via deze link kunt u zich inschrijven
  • Van de BLR 2019 is een verslag gemaakt. Dat vindt u hier
  • Bent u een beginnende deelnemer? Voor deelnemers in de Toerklasse organiseren we op maandagvavond 31 augustus om 20.00 uur in restaurant De Fazant (Sint Annadreef 2 in Ulvenhout) een kaartleesavond waarin we u de beginselen van de verschillende routesystemen uitleggen. Deelname daaraan is gratis.
  • De foto's van de BLR 2016 vindt u op deze pagina
  • De BLR Heeft haar eigen Facebook pagina. Klik hier om daar naartoe te gaan

In de komende weken vindt u op deze website steeds meer informatie over de BLR 2020 zoals goede doel in 2020, reglementenboek, starttijden en aantal inschrijvers. Check dus regelmatig deze site.