Door dit formulier in te vullen schrijft u zich in voor de Bredase Lions Rally 2020 op zondag 13 september as. Na het indienen ontvangt de bestuurder een bevestigingsmail met daarin de ingevulde waarden. De door U ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de organisatie en het goed verloop van de rally.

Nadat uw betaling van de deelnamekosten van 160 euro op rekening NL76 RABO 0149 3442 52 t.n.v. Stichting Aktiviteiten Lions Club Breda Host is ontvangen sturen wij u per mail een definitieve bevestiging van uw inschrijving. Uw mag natuurlijk ook een hoger bedrag overmaken; dat komt dan rechtsstreeks ten goede aan ons goede doel.

Vermeld a.u.b. het kenteken van uw auto bij uw betaling als referentie.

Gaarne tot ziens bij de Bredase Lions Rally!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Kaartleesavond

Op maandagavond 31 augustus 2020, 20:00 uur wordt een kaartleesavond georganiseerd, waarin we de deelnemers de beginselen van de diverse routesystemen bijbrengen. Wilt u aangeven of en zo ja, met hoeveel personen u op deze avond aanwezig zal zijn.

Akkoordverklaring - privacystatement

Wij gaan ermee akkoord dat onze NAW-gegevens samen met onze mailadressen, telefoonnummers, eventuele licentienummers en informatie over de auto worden opgeslagen t.b.v. de wedstrijdadministratie en dat onze namen worden gebruikt in de uitslag die op de site van Lionscub Breda Host wordt geplaatst. Voor nationale evenementen wordt de uitslag ook op de site van de Nederlandse Rittensport Federatie geplaatst. Tijdens het evenement kunnen foto’s worden gemaakt. Wij hebben geen bezwaar tegen plaatsing van foto’s op de website dan wel de facebookpagina BLR van Lionsclub Breda Host en/of op de site van ASC De Baronierijders.