Lionsclub Breda Host houdt ook dit jaar weer haar Champagne actie. We verkopen champagne van het kwaliteitshuis R. Blin et Fils om geld bijeen te brengen voor het goede doel. Dit jaar is dat ‘t Bonte Perdje ( zie deze link voor hun website) Deze stichting heeft als doel jonge mensen met een handicap op een veilige manier de paardensport te laten beoefenen. Zij rijden elke zaterdagochtend onder begeleiding van dezelfde instructrice en helpers op vrijwel steeds hetzelfde paard. Naast het ontspannende element heeft het paardrijden ook vaak een therapeutische werking, geeft het een verbeterde rughouding en evenwichtsgevoel. Ook neemt het zelfvertrouwen toe door het fysieke contact met het paard.

De verkoopopbrengst van deze actie minus de inkoopkosten van de champagne gaat in zijn geheel naar het goede doel. Alleen omdat we rechtstreeks van de producent betrekken kunnen we u een champagne met een dergelijke kwaliteit voor deze prijs aanbieden. En dan steunt u daarmee ook nog een goed doel. De champagne van R. Blin et Fils is verkrijgbaar per doos van 6 flessen, maar ook als losse flessen. De verkoopprijzen zijn als volgt:

Geef vanaf 9 september en vóór 20 november 2019 uw bestelling door via de pagina "Champagne bestellingen 2019".

Onder deze link vindt u de losse flyer van deze actie

Uw ontvangt daarvan een bevestiging, maar de bestelling is echter pas definitief na ontvangst van uw betaling! Aflevering begin december.

Het huis R.Blin is een adres waar we al jaren komen. Nadat eerder Madeleine en Gilles Blin het bedrijf van hun ouders overnamen, staat nu al weer de vierde generatie aan het roer met zoon Maxime en zijn vrouw Claire. De druiven worden verbouwd op eigen grond in het dorpje Trigny niet ver van Reims en Epernay in de beroemde Champagne streek . De productie is kleinschalig met zo'n 100.000 flessen per jaar die echter wel wereldwijd verkocht worden. Door te klikken op de afbeeldingen hieronder vindt u meer info over de 4 soorten die we in deze actie aanbieden.

Met dank aan Van Tilburg Bastianen voor het ter beschikking stellen van de transportbus om de champagne te kunnen ophalen.