De 14e editie van de Bredase Lions Rally vond plaats op zondag 12 september 2021

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Na een jaar, waarin bijna niets kon, hebben we genoten van een fantastische BLR. Het weer werkte mee, een grote diverse groep van 67 deelnemers had er veel zin in, bij de finish was er een erg gezellig samenzijn en we konden het goede doel een cheque overhandigen van 5.000 euro! En natuurlijk waar het om draait: supermooie en foutloze routes waar voor elke equipe meer dan voldoende uitdaging in zat.

• Via deze link krijgt een fotoimpressie van 12 september 2021
  • De uitslag van de rally staat hier
  • Hier vind u de flyer van de BLR 2021
  • Het reglementenboek voor de BLR 2021 vindt u via deze link
  • We organiseren deze rally ook om met de opbrengst een goed doel te steunen. Dit jaar konden we een bedrag van 5.000 euro overhandigen aan stichting het Annahuis, gevestigd aan de Haagweg in Breda. In 1994 ontstaan uit armoedebewegingen richten zij zich op mensen zie zich in een kwetsbare positie bevinden wat betreft inkomen, huisvesting en (psychische) gezondheid en/of sociale netwerk. Dat doet de stichting met een paar beroepskrachten en veel vrijwilligers. Hun aanpak kenmerkt zich door wederkerigheid en gelijkwaardheid zodat een realtie van mens tot mens ontstaat, en niet van cliënt tot hulpverlener. Met de netto opbrengst leveren we een bijdrage aan het overkappen van het terras van het inloophuis en het herinrichten van de tuin.
  • De BLR heeft haar eigen Facebook pagina. Klik hier om daar naartoe te gaan

Een rally als deze, en het jaarlijks zorgen voor een mooi bedrag voor het goede doel, zou onmogelijk zijn zonder de fantastische hulp van onderstaande sponsoren.