De 13e Bredase Lions Rally op zondag 8 september was een groot succes

Dank zij een groot aantal sponsoren, hulp van de stichting Het Gehandicapte Kind en maar liefst 75 ingeschreven equipes konden we het fantastische bedrag van 15.000 euro schenken aan ons goede doel: stichting ZES.. Zoals elk jaar was de sfeer fantastisch, mede geholpen door een onverwacht mooi najaarszonnetje. Hieronder vindt u de uitslag, de routeboeken en de uitlegboekjes. Alle deelnemers krijgen de foto's die van hun equipe zijn gemaakt individueel thuisgestuurd. Later in september verschijnt daarvan hier een kleine selectie.

De 14e editie van de Bredase LIons Rally is op zondag 13 september 2020

Wilt u ons steunen bij de rally van 2020, neem dan contact op met lionsclubbredahost@gmail.com

De Bredase Lions Rally heeft een eigen Facebook pagina waarop de laatste nieuwtjes te vinden, u zelf vragen kunt stellen en ook kunt zien welke andere deelnemers er hebben deelgenomen. Klik op onderstaande afbeelding en uw wordt doorgelinkt naar de Facebook pagina