Zin om samen met uw bijrijder deel te nemen aan een kaartleesrit op mooie stuurweggetjes in West B​rabant?​ Met ​ uw klassieker, uw cabrio of gewone personenauto? Op zondag 8 september 2019 organiseert Lions Club Breda Host in nauwe samenwerking met de Baronierijders voor de 13e keer haar jaarlijkse Bredase Lions Rally. Deze kaartleesrit biedt voor ieder wat wils, of u nu een ervaren   rittenrijder bent of voor de eerste keer deelneemt. De rally start bij Kampeerwinkel Linberg in Molenschot en eindigt bij de Fazanterie in Ulvenhout. Het inschrijfgeld bedraagt 160 euro per equipe. Hierbij is inbegrepen: routeboek, startnummerstickers, rallyschild, koffie bij ontvangst, verzorgde lunch met soep en broodjes, consumptie bij de middagstop, luxe dinerbuffet met 2 consumptiebonnen p.p. bij de prijsuitreiking en een serie hoge resolutie foto’s van uw equipe op verschillende delen van de route. U kunt inschrijven in de nieuwe expertklasse, de toerklasse of de sportklasse. Voorafgaand aan de start is er een korte gezamenlijke kaartlees instructie. Wederom staat deze kaartleesrit op de agenda van de Nederlandse Rittensport Federatie (NRF).

Dit jaar gaat de opbrengst van het goede doel naar de Stichting  die in Breda een woonvoorziening realiseert voor 15 jongeren met een verstandelijke beperking.

De Nederlandse Stichting voor het Gehandcapte Kind verhoogt onze bijdrage met 50%.

Dit jaar wordt de rally op Zondag 8 September 2019 gehouden. U kunt zich inschrijven via  deze link.

De Bredase Lions Rally van 2018 was een grandioos succes. Voor het eerst in de historie moesten we een inschrijvingstop moeten hanteren omdat we bij 80 equipes onze maximale capaciteit hadden bereikt. de stichting Leergeld Breda. Via deze link komt u terecht bij de foto's van de rally van 2018 en een verslag van de rally vindt u hier. Dankzij onze deelnemers en de bedrijven die ons steunden konden we een cheque van maar liefst 10.000 euro overhandigden aan het goede doel .

Erg blij zijn we ook met de hulp in 2018 van onderstaande bedrijven:

Wilt u ons steunen bij de rally van 2019, neem dan contact op met lionsclubbredahost@gmail.com

De Bredase Lions Rally heeft een eigen Facebook pagina waarop de laatste nieuwtjes te vinden, u zelf vragen kunt stellen en ook kunt zien welke andere deelnemers er hebben deelgenomen. Klik op onderstaande afbeelding en uw wordt doorgelinkt naar de Facebook pagina